Om peking restaurant sønderborg

Om os

Peking Restaurant Sønderborg startede i 2011. Restauranten er indrettet efter at give kunderne en autentisk oplevelse af Kina. Vi befinder os i midtbyen af Sønderborg Lige efter Christian X bro finder du os på højre side og overfor restauranten ligger Marie Kirken tilgængeligt med mange parkeringspladser. Teamet i køkkenet består af erfarne kinesiske kokke og køkkenhjælper, som har bragt traditionsrig kinesisk mad til Danmark. 

Sustainable seafood restaurant

Buffet

Vores Eksotisk Buffet består af 22 varme retter, 22 kolde retter, sushi, is og kaffe. Varme retter indeholder bl.a. kendte kinesiske retter som Gongbao Kylling, stegte nudler, stegte ris osv. Derudover er der også et stort udvalg af indbagte retter, såsom, indbagte kylling, indbagte kinarejer mm.

Sushibar består af mange slags sushier, bl.a. sushi med kaviar, grønsager, krabbekød, rejer osv. Ved siden af er der tilbehør som wasabi, ingefær og soya

Vores 22 kolde retter består af forskellige slags friske grønsager, frugter og råt kød. Man kan blande råt kød sammen med nogle grønsager, og derefter kan man få det stegt af vores kok på vores wok plade, og det er det vi kalder mongolian barbeque.

Derudover indeholder buffeten også is og kaffe, som man frit kan tage af. Isen består altid af 6 forskellige slags is. Der er altid vanilje, chokolade, jordbær, pistacie, stracciatella og tyggegummi is. 

Vi laver også take away til store selvskaber
Mad lige til hjemmet

Take Away

Hvis du helst vil nyde vores mad i hjemmelige omgivelser med dine nærmeste, så er det heller ikke et problem. Du kan bestille Take Away direkte på vores hjemmeside, eller igennem vores samarbejdspartner som Just-Eat og Foodora. Vi pakker maden og leverer dem direkte hjem til dig

Kinesiske traditioner

Traditioner

Hos os har vi to faste traditioner. Vi fejrer altid kinesisk nytår omkring februar. I den forbindelse er der altid ekstra kinesiske specialiteter i buffeten. 

Derudover fejrer vi vores fødselsdag i november hvert år. Og i forbindelse med begge traditioner har vi altid tilbud på buffeten. Tag derfor din familie med, så fejrer vi begivenhederne sammen med god mad og en hyggelig aften.

Close
Close